Kontaktujte nás

Načíst

Gratulujeme společnosti Performance In Lighting k získání významného ocenění

Náš dlouholetý partner, společnost Performance iN Lighting, získal certifikaci EcoVadis za úspěchy v oblasti udržitelnosti. Toto významné uznání je známkou toho, že se společnost rozvíjí správným směrem a daří se jí naplňovat veškeré své cíle a ambice. Dalším krokem na své cestě je stát se držitelem zlaté medaile!

Díky podobným hodnotám a cílům se nám ve spolupráci s Performace iN Lighting podařilo uskutečnit již mnoho úspěšných světelných realizací, jejichž hodnotu udržitelnosti ve většině projektech zvyšujeme vlastním řídicím systémem Poseidon®. Ve spolupráci s kvalitní LED technologií Poseidon® výrazně přispívá k úsporám energií a šetří tím přírodu pro další generace.

Jsme hrdí na to, že můžeme spolupracovat s takto významnou společností
a přejeme mnoho dalších úspěchů!

Co je to EcoVadis?

EcoVadis je mezinárodně uznávaný hodnotitel udržitelnosti podnikání a referenčním subjektem v B2B sektorech a globálních dodavatelských řetězcích. Na základě 21 kritérií je hodnocení rozdělené do čtyř oblastí: životní prostředí, pracovní a lidská práva, etika a udržitelné zadávání veřejných zakázek. Vycházejí z mezinárodních standardů udržitelnosti, jako jsou zásady Global Compact, úmluvy Mezinárodní organizace práce (ILO), standardy GRI (Global Reporting Initiative).


Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.