Kontaktujte nás

Načíst

V novém logistickém centru šetří náklady za energie

Pojďte nahlédnout pod střechu nového centra společnosti GARLAND - další budovy, kde ENIKA.CZ zajistila osvětlení - od výběru vhodných prvků, přes výpočet osvětlení, návrh řídicího systému až po dohled nad správně provedenou instalací.

Jičínská společnost GARLAND je jedním z největších distributorů zahradní techniky, elektrického nářadí a dalších potřeb pro dům a zahradu.

SVÍTIT JEN TAM, KDE JE TO POTŘEBA

ŘÍZENÍ OSVĚTLENÍ V GARLANDU

ŽÁDNÉ ZBYTEČNÉ SVÍCENÍ VE SKLADOVACÍH PROSTORÁCH

Systém POSEIDON® automaticky zajišťuje světlo v dostatečném množství pouze v okamžiku, kdy je zaznamenán pohyb osob či techniky. Pokud k pohybu nedochází, utlumí systém osvětlení na minimální hodnotu. Aby nevznikal příliš velký přechod mezi světlem a tmou, je svit ztlumen ve dvou krocích, 

Mimo úspory energií je tedy také zajištěna vyšší bezpečnost a komfort pro zaměstnance.

PŘEHLEDNÁ VIZUALIZACE A OVLÁDÁNÍ Z JEDNOHO MÍSTA

Veškeré informace o stavu svítidel jsou přenášeny do systému MaR (měření a regulace), kde jsou vizualizovány a je možné je ovládat centrálně z jednoho místa.

Celý sklad je ve společnosti GARLAND nastaven na automatický režim bez nutnosti zásahu v jednotlivých částech.  Zároveň je zajištěna vazba na systém zabezpečení objektu, kdy se při zakódování budovy vypíná veškeré osvětlení.

POSEIDON PRACUJE S RESPEKTEM K ENERGIÍM

JAK TO FUNGUJE?

DLOUHÁ ŽIVOTNOST S VÝRAZNOU ÚSPOROU ENERGIE

LED TECHNOLOGIE

Pro rozsáhlé skladovací prostory nového centra jsme se snažili nalézt univerzální svítidla a nakombinovat co nejméně jejich typů, aby se pro další provoz zajistila jednoduchost údržby. Vybrána byla světla od německé společnosti REGIOLUX – lištový systém SDT a prachotěsná svítidla PIROLA.

SDT

Lištový systém světlených LED pásů s jednoduchou montáží díky rychloupínacímu systému.

PIROLA

Velmi robustní LED svítidlo odolné proti vlhkosti, variabilní ve všech oblastech.

Další informace k této realizace naleznete na našich stránkách v sekci REFERENCE.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.